Υπηρεσίες - Αρμονία - Ευεξία - Μασάζ Τρίκαλα
15380
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15380,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Shiatsu

Σιάτσου, στα ιαπωνικά, σημαίνει «πίεση με τα δάκτυλα». Είναι μια αγωγή υγείας που εμφανίστηκε ολοκληρωμένη στην Ιαπωνία στις αρχές του 20ου αιώνα και βασίζει τη θεωρία της στην Παραδοσιακή Κινέζικη και Γιαπωνέζικη Ιατρική, όπως και ο βελονισμός.

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι εναλλακτική, θεραπευτική μέθοδος που απαλλάσσει ή ανακουφίζει το άτομο από τον πόνο, ενεργοποιώντας συγκεκριμένα σημεία του σώματος μέσω μαλάξεων και της πίεσης που ασκείται από τον θεραπευτή.

Thai massage

Το Ταϊλανδέζικο μασάζ, είναι μία από τις αρχαιότερες θεραπευτικές μεθόδους της Παραδοσιακής Tαϊλανδέζικης Ιατρικής. Xρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διατάσεων από τη Γιόγκα, στοιχεία της Ρεφλεξολογίας, πιέσεις σημείων και πιέσεις σε ενεργειακές γραμμές.

Λεμφικό

Το λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη. Το θεραπευτικό του αποτέλεσμα αφορά στη διευκόλυνση και αποκατάσταση του λεμφικού συστήματος, προάγοντας την φυσική αποστράγγιση της λέμφου, του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού από τους ιστούς.

Rejuvena

H Rejuvena είναι μια ήπια και αποτελεσματική μέθοδος, που αναζωογονεί και ομορφαίνει το πρόσωπο, ενώ συγχρόνως χαλαρώνει βαθειά το σώμα, το νου και το πνεύμα. Στηρίζεται σε τεχνικές απελευθέρωσης του υποδόριου συνδετικού ιστού και των μυών, σε ειδικές μαλάξεις καθώς και άλλες τεχνικές όπως διατάσεις και δονήσεις.

Bowtech

Η τεχνική Bowen( επίσης γνωστή ως Bowtech), είναι ένα δυναμικό σύστημα θεραπείας του συνδετικού ιστού, το οποίο αναπτύχθηκε από τον αείμνηστο Tom Bowen, στο Geelong της Αυστραλίας. Ενίοτε αποκαλείται ως η «ομοιοπαθητική του σώματος». Εισάγει μικρά αλλά υπολογισμένα ερεθίσματα στο σώμα διεγείροντας το, ώστε να αυτοιαθεί, συχνά σε βάθος.

Thai foot massage

Η Ταϊλανδική μάλαξη των ποδιών περιλαμβάνει στοιχεία από σιάτσου, τη ρεφλεξολογία, το Κινέζικο μασάζ και τη γιόγκα και έχει εξελιχθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής Ταϊλανδικής μάλαξης. Το Thai Foot Massage εφαρμόζει τόσο τις μαλάξεις και πιέσεις, όσο και τις διατάσεις των πελμάτων, κνημών και των κάτω άκρων συνολικά, με στόχο να ανοίξουν τα ενεργειακά κανάλια.

Head Massage

Μάλαξη κεφαλής, ώμων και αυχένα. Είναι ια θεραπευτική μάλαξη που ενσωματώνει διάφορες τεχνικές Ανατολής και Δύσης. Λίγα λεπτά μόνο προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση.

 Holistic Μassage

Οι συστηματικοί χειρισμοί των μαλακών ιστών που εφαρμόζονται με το μασάζ είναι από τις αρχαιότερες, απλούστερες και πιο φυσικές θεραπευτικές τεχνικές που έχει χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος. Οι όροι “μασάζ”, “μάλαξη” και “χειρομάλαξη” αναφέρονται στο ίδιο πράγμα.

Neuro Reflexology

Ο Walter Froneberg, χειροπρακτικός από τη Γερμανία με σκοπό να βρει τρόπο να μειώσει γρήγορα την εικόνα σε υπερτονικούς και παρασπονδύλιους μύες, ανακάλυψε μικρά σημεία στο σκελετό του ποδιού, τα οποία πίεζε με τον αντίχειρα του.